Essence

This is the official forum of the Fantasy Tennis club Essence


You are not connected. Please login or register

Team Romania

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: Team Romania on Tue Jun 07, 2011 8:21 am

Eu o sa joc pe char-ul lui Dumy in battle dublu, este ultimul meci si ultima sansa de a trece mai departe. Voi cand ati jucat dublu (tu si Alexiana) ati ignorat faptul ca dhanpir-ul meu este printre cele mai bune charactere din turneu si ati pierdut.

Acum este si randul meu sa joc, nu crezi?

View user profile

27 Re: Team Romania on Tue Jun 07, 2011 8:37 am

Joaca tu doubles cu .. nush cu cn te intelegi u mai bn in teren raoul sau dumy.
Yo vreau sa joc battle single.
Cred ca lu dumy ii ajunge basic single, basic doubles.
Parca era nevoie de vreo 5 membri ca sa se poata inscrie o tara .. acum ce faceti?

View user profile

28 Re: Team Romania on Tue Jun 07, 2011 10:34 am

Ma frate, eu am scris acolo cele mai bune optiuni din Romania pt meciuri. Nush de ce ti-e atat de greu sa intelegi ca vreau sa castigam, m-am saturat de infrangeri. Obiectivul in grupa e clar, LOCUL 3. Daca luam locul 4 jucam in semi-finale cu Franta si iar ne luam un 8-0 si s-a zis. Asa daca luam locul 3 jucam cu Italia si avem o sansa de finala, iar in finala incercam sa reducem diferenta. Pentru mine obiectivul nostru la turneu e sa jucam finala, iar apoi vedem ce se intampla.

Sincer Leo? Crezi ca esti mai bun ca Dumy in battle single? Gandeste-te ca in battle single o mare parte din importanta o are jocul de basic. Din punctul meu de vedere Dumy e mai bun, si eu as vrea sa joace el.

Hai s-o luam pe rand. Basic doubles? E cineva interesat in afara de mine si de Dumy? Nu cred..daca sunteti scrieti aici. Basic single? Dumy e singuru care poate sa joace. Ai vreo obiectie Leo? Battle doubles? Din 3 meciuri unul nu s-a jucat(8-0 cu Spania) si 2 meciuri de battle doubles le-am pierdut. De ce? Dupa parerea mea Cythere si Takeshi erau de batut, daca foloseam caracterul lui MrCristian, la fel si echipa Italiei. Acum avem cu Germania, gandeste-te ca ei vor juca cu caracter de sta (Ruinty sau n00b + prietenu' baietilor, Hieu) Vreau sa joc pe MrCristian iar Cristi sa joace pe Dumy, oricum cred ca avem sanse mai mari decat voi cu char de wil. Battle single? Vrei tu sa joci, Leo? Ok.

Daca batem Germania avem ceva sanse la locul 3, altfel ne batem cu Rest of World pentru locul 4 in ultima etapa. V-am zis deja, vreau semi-finala cu Italia, nu cu Franta.


_________________
League of Legends - BestJannaTrollEU [EU-W]
Fantasy Tennis - SimonAmmann/RaouITheBest


10 For A Janna <3
View user profile

29 Re: Team Romania on Sun Jun 12, 2011 7:51 pm

Raoul sa-mi dai un mesaj privat pe forum cand e sa avem meci ca poate voi va intelegeti in joc sau ceva, iar eu nu prea am timp sa joc si mai verific forumul din cand in cand.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum